arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Ost-tapas

Ost har en given plats på tapasbordet! Här bjuder vi på några av våra favoritrecept.
Ost-tapas
4 port
45 Minuter

Ingredienser

Gör så här:

  1. Päronsallad: Blanda päron, limejuice, nötmix och timjan.
  2. Skär osten i 8 bitar och servera dem på tallrikar tillsammans med päronsalladen.
  3. Bresaola-bitar: Blanda fänkål, olja och salt.
  4. Fördela bresaolan, skär osten i skivor och placera en skiva ost på varje köttbit.
  5. Strö över socker och toppa med fänkål.
  6. Crostini: Sätt ugnen på 225 grader.
  7. Lägg brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper och smörj dem med pesto.
  8. Rosta brödet mitt i ugnen i ca 5 min.
  9. Ta ut brödet ur ugnen och fördela ost och pinjenötter på varje skiva.
  10. Rosta i ytterligare ca. 1 min tills osten precis börjat smälta.
  11. Garnera med basilika och servera genast.