arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Tapas – konsten att göra mycket av liten mat

Tapas – konsten att göra mycket av liten mat
Tapas är både gott roligt eftersom du får upptäcka en massa små rätter, smaker och kombinationer. Och du behöver såklart inte bara hålla dig till klassiska tapas – ställ ut ett gäng ostar på bordet så har du en perfekt och lyxig fredagsmiddag – bästa sättet att inleda helgen!

Här är några idéer till din tapaskväll som kan göra vem som helst nöjd och belåten – öppna en flaska vin, slappna av och kom i helgstämning på nolltid.

PINCHOS MED CHEDDAR

Tapas-night-pinchos-with-cheddar

Pinchos är en sorts fingermat och passar perfekt på tapasbordet. Vi toppar det knapriga vitlöksbrödet med en fyllig och lätt kristallig Castello cheddar, och matchar med serranoskinka och tomat.

SALSA ROMESCO MED VITMÖGELOST

Tapas-night-salsa-romesco En smakrik salsa romesco är en grym smakkompis med en mild och krämig vitmögelost, som Castello Creamy White. De starka färgerna och rika smakerna gör den här kombinationen till en riktig tapasstjärna.

ÄPPLE- & FÄNKÅLSMARMELAD MED CASTELLO CREAMY BLUE

Tapas-night-apple-and-fennel-confiture-2 Varje tapasbord behöver någonting sött. Den här fantastiskt goda äpple- och fänkålsmarmeladen är en himmelsk kombo med sältan och lätta beskan från en Castello Creamy Blue.

Smaklig måltid!