arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Sallader med ost

Sallader med ost
En sallad kan vara så mycket mer än bara en sallad. Och när det är varmt kan det vara gott med något lite lättare att äta. Här har vi samlat ett gäng goda sallader med ost som är både lätta att laga, och goda att äta. Heja oss! Och ost!

Sallad med krämig getost

En fräsch sallad där söta och krispiga äpplen och granatäpplen möter en god och krämig getost. Magi uppstår, resten är historia, etc etc. Ni fattar. Grymt gott!

Savoykålssallad med blåmögelost

Den här goda savoykålssalladen med rostade nötter och blåmögelost är perfekt för dig som vill ha en lite mer smakrik sallad. En skarp vinägrett blir pricken över i:et!

Vårsallad med pocherat ägg och cheddar

Skippa dressing och låt ett pocherat ägg göra jobbet! Krämigt och gott, särskilt i kombination med krispiga primörer. En nötig och salt cheddar toppar mästerverket och alla blir glada.

Castello Creamy White med blomkålssallad och saffransvinägrett

Lite annorlunda, men ack så god sallad där den fantastiska saffransvinägretten blir bästis med vitmögelosten. Blomkålen står i bra och krispig kontrast till den krämiga osten, och vi kan nästan garantera att alla som smakar blir imponerade.

Vispad Castello White med rostat bovete

Okej, så egentligen är det den vispade osten som är stjärnan i det här receptet. Sen är det upp till dig att välja grönsaker du gillar, och blanda med skön crunch från bovetet. Enkelt, gott, fräscht och lyxigt.

Vispad Creamy White med rostat bovete