arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Bästa recepten med ost till studenten

Bästa recepten med ost till studenten
Sommartider är studenttider, och dräller av tillfällen när det är en bra idé att severa buffé, mingelmat och ost. Här har vi samlat några av våra favoritrecept till de där somriga tillfällena när du vill bjuda dina gäster på något alldeles extra.

Bruschetta med jordgubbar och Castello Creamy White

Det är svårt att gå fel med en god, krämig vitmögelost och söta bär. Som tur är har det här receptet rikligt med båda!

Parmesankex

Har du ännu inte gjort de här festsnackisarna? Då är det god tid nu! Du behöver bara fyra ingredienser, och kan dessutom förvara degen i frysen i flera månader. Ta i sådana fall fram degen att tina en stund innan du skivar den.

Burrata med sparris, salladslök och gremolata

Burratan med sin milda smörighet låter sparrisen blomma ut! Den här gremolatan innehåller dagsgammalt bröd - ett utsökt sätt att ta tillvara på några skivor surdegsbröd.

Chèvrecigarrer med timjan och honung

Perfekt mingelkompis! Funkar även ypperligt som förrätt, eller som huvudrollsinnehavare i en lyxig sallad.

Krossad färskpotatis med Kvibille Ädel och salladslök

Mjäll, mild potatis och krämig gräddädel är självklara smakkompisar. Ibland behöver det inte vara svårare än så! Använd färskpotatis, eller delikatesspotatis. Potatisen kan göras i förväg och serveras antingen kalla eller något uppvärmda.

Krossad potatis med ädelost