arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

5 perfekta recept till brunchen

5 perfekta recept till brunchen
En brunch med nära och kära är bland det bästa som finns. Men om du slänger in ost i ekvationen blir det bara bättre! Här har vi samlat fem recept som tar din brunch från bra till bäst.

Klassisk mac’n’cheese

Det här receptet måste väl ändå vara världens mesta, och bästa, comfort food. Krämig pasta med en massa god ost. Som en värmande filt, gjord av ost. Mums!

Klassisk mac’n’cheese

Parmesankex

Perfekt recept på plockmat till brunchen! Dessa små godingar har en tydlig parmesansmak och passar perfekt som små tilltugg eller precis som de är.

Parmesankex

Pizza bianca black and white

En slice eller två av den här fantastiskt goda pizzan gör vilken brunch som helst lite bättre! Skär pizzan i behändiga små bitar till plockmaten, eller servera den hel om du vill lyxa till det lite.

Pizza bianca black and white

Chèvrecigarrer med timjan och honung

Inte bara snygga, utan fantastiskt goda också! Som bekant passar ju getostens jordiga smak riktigt fint till honungens sötma. Filodegens krispighet är dessutom en tjusig kontrast mot den krämiga osten. Garanterad succé!

Chèvrecigarrer med timjan och honung

Chili cheese tops

Också comfort food! Faran med dessa är att du riskerar att äta för många. Det fina är också att du kan förbereda smeten ett par dagar i förväg, och sen plocka fram och fritera så många du behöver till brunchen. Boom.

Chili cheese tops