arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

5 perfekta tips till buffén

5 perfekta tips till buffén
Dags för buffé? Att fixa god plockmat är en konst, som tur är vi här för att hjälpa till. Det finns dock ett enkelt knep för att göra buffén lite, lite bättre. Vi kan ge dig en ledtråd: Ost.

Lammpizza med zucchini och cheddar

En enkel och smakrik pizza som kan göras i små varianter eller serveras i bitar. Lammets sälta och cheddarns knäckighet funkar fint som komplement till varandra.

Minikrustader med ädelostkräm och björnbär

Små, fantastiskt goda munsbitar. Ädelostens smak blir något mildare i krämen, och björnbärens sötma lyfter ostens skärpa. Mums!

Osttapas med äpple och parmaskinka

Tapas är ju den ursprungliga plockmaten på något sätt. Här kombinerar vi ostens djupa smak med skinkans sälta och äpplets sötma för en riktig smakexplosion!

Panerad getost

Att panera och steka eller fritera ost är inte så svårt som det verkar, och riktigt, riktigt gott. Getostens krämighet och jordiga smak är perfekt i kontrast till den frasiga paneringen.

Gurksallad med gräddädel och rostade frön

En fräsch sallad gör alltid succé på buffébordet. Gurkans milda smak ligger som en god bakgrund till ädelostens krämiga skärpa och de rostade frönas knaprighet.