4 port
Ingredienser
- Castello® White Vitmögelost Skuren I Bitar 150 g
- Päron Skalade Och Halverade 4 st
- Strösocker 1 dl
- Honung 1 msk
- Vitvinsvinäger 1 dl
- Hela Fänkålsfrö 1 msk
- Havssalt 0,5 tsk
- Ljust Bröd 4 skivor
-
Garnering
- Saltrostade Mandlar
Gör så här:
Värm ugnen till 200C. Koka upp en kastrull med vatten. Låt päronen sjuda i cirka 6 minuter, ta sedan bort dem och låt torka. Lägg päron, socker, honung, vinäger, fänkålsfrön och havssalt i en skål. Blanda ordentligt och lägg blandningen på ett ugnsfast fat. Täck fatet med aluminiumfolie och tillaga i ugnen i cirka 20 minuter. Ta bort folien och pensla päronen med vätskan som finns i fatet. Tillaga igen, utan folie, i 25-30 minuter eller tills päronen är gyllene. Garnera med mandlar. Servera med ost och focaccia.
Presenteras av
