4 port
30 Minuter
Ingredienser
- Pizzadeg 1 st
- Tomatsås 3 dl
- Castello® White Vitmögelost 150 g
-
Röd pesto
- Soltorkade Tomater I Olja 12 st
- Vitlöksklyfta Finhackad 1 st
- Färsk Basilika 2 dl
- Olivolja 0,5 dl
- Parmesanost Riven 50 g
Gör så här:
Blanda soltorkede tomater, vitlök och basilika i en skål. Mixa fint med en stavmixer. Häll över oljan i en tunn stråle samtidigt som du mixar. Tillsätt parmesan och blanda till en smidig smet. Smaka av med salt och peppar. Kavla ut degen till flera små pizzor. Lägg en sked röd pesto och en skiva Castello White Red Chili på varje. Tillaga i ugn på 220 grader i cirka 7-8 minuter. Pynta gärna med tunna strimlor vårlök.
Presenteras av
