4 port
Ingredienser
- Kvibille® Hallands Hav 100 g
- Små Morot 8 st
- Färskpotatis 1 kg
- Färsk Grön Sparris 1 knippe
- Sockerärta 150 g
- Rädisa 1 knippe
-
Citronsmör
- Svenskt Smör Från Arla® 40 g
- Skalet Och Saften Citron 1 st
- Flingsalt
- Svartpeppar
Gör så här:
- Skrubba rent morötter och potatis och lägg i en kastrull med saltat vatten. Koka upp och låt koka mjuka under lock.
- Halstra under tiden sparrisen i en torr stekpanna tills den blivit lagom mjuk.
- Smält smöret i en kastrull och tillsätt citronskal och saft.
- Häll av vattnet från potatisen och morötterna.
- Lägg i sparris, sockerärtor och rädisor och häll över citronsmöret.
- Blanda om försiktigt.
- Servera med svartpeppar och flingsalt.
Presenteras av