arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Cobb Salad Breakfast Burrito med gräddädel

Cobb Salad Breakfast Burrito med gräddädel
4 port

Ingredienser

  • Grillad Kyckling 0,5 st
  • Tärnat Bacon 100 g
  • Ägg 3 st
  • Romansallad 0,5 st
  • Körsbärstomat På Kvist 150 g
  • Kvibille® Ädel Grädd 70 g
  • Arla® Färskost Naturell 150 g
  • Stora Tortillabröd 4 st

Gör så här:

  1. Rensa och tärna kycklingen fint.
  2. Stek bacontärningarna knapriga och lägg på en tallrik med hushållspapper så att överflödigt fett sugs upp.
  3. Koka äggen till den mjukhet du föredrar, skölj sedan i kallt vatten och skala. Fintärna äggen.
  4. Skölj, torka av och strimla salladen. Tärna tomaterna och låt gärna vätska från tomaterna rinna av.
  5. Vänd runt kyckling, bacon, ägg, sallad och tomater i en skål.
  6. Smula ner osten i en tallrik och mosa ihop med färskosten till en bredbar röra. Bred röran på fyra tortillabröd och fördela sedan salladen på bröden.
  7. Rulla ihop bröden tätt så att de försluts i båda ändarna (använd gärna lite oströra för att “klistra ihop” sista biten på brödet). Skär rullarna diagonalt och servera.
Presenteras av Kvibille