4 port
Ingredienser
- Grillad Kyckling 0,5 st
- Tärnat Bacon 100 g
- Ägg 3 st
- Romansallad 0,5 st
- Körsbärstomat På Kvist 150 g
- Kvibille® Ädel Grädd 70 g
- Arla® Färskost Naturell 150 g
- Stora Tortillabröd 4 st
Gör så här:
- Rensa och tärna kycklingen fint.
- Stek bacontärningarna knapriga och lägg på en tallrik med hushållspapper så att överflödigt fett sugs upp.
- Koka äggen till den mjukhet du föredrar, skölj sedan i kallt vatten och skala. Fintärna äggen.
- Skölj, torka av och strimla salladen. Tärna tomaterna och låt gärna vätska från tomaterna rinna av.
- Vänd runt kyckling, bacon, ägg, sallad och tomater i en skål.
- Smula ner osten i en tallrik och mosa ihop med färskosten till en bredbar röra. Bred röran på fyra tortillabröd och fördela sedan salladen på bröden.
- Rulla ihop bröden tätt så att de försluts i båda ändarna (använd gärna lite oströra för att “klistra ihop” sista biten på brödet). Skär rullarna diagonalt och servera.
Presenteras av