4 port
40 Minuter
Ingredienser
- Svenskt Smör Från Arla® 50 g
- Vetemjöl 2 dl
- Arla Ko® Mjölk 4 dl
- Ägg 4 st
- Salt 1 krm
-
Fyllning:
- Skogschampinjon 250 g
- Vitlöksklyfta 1 st
- Svenskt Smör Från Arla® 25 g
- Salt Och Svartpeppar
- Babyspenat ca 100 g
-
Topping:
- Kvibille® Ädel Creme 170 g
- Hackad Bladpersilja 1 dl
- Hackade Valnöt ca 100 g
Gör så här:
Vispa ihop mjölet med hälften av mjölken till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken, ägg, salt och smält smör. Stek 8-10 tunna pannkakor. Bred ostkrämen på mitten av pannkakorna. Skiva löken. Fördela lök och spenat på ostkrämen. Rulla ihop och lägg dem i en ugnssäker form med skarven nedåt. Strö över riven ost och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. Toppa med persilja.