Sätt ugnen på 180 grader. Smula chèvren och blanda ihop med timjan. Smält smöret. Lägg ut ett ark filodeg och pensla med smält smör. Lägg på ett till ark och pensla med smör igen. Klipp sedan arken i fyra rektangulära bitar. Fördela en sträng ostblandning på ena kortsidan av varje rektangel (lämna plats vid långsidornas kanter), och ringa över honung. Se till så att ingen honung hamnar på utsidan av rullarna, då bränns den. Rulla in osten i ett varv filodeg, och vik sedan in sidorna. Fortsätt rulla och se till att osten blir ordentligt inpackad. Pensla med smör och försegla noga. Pensla även utanpå rullen. Placera på en plåt klädd med bakplåtspapper. Gör om proceduren med de två resterande filodegsarken och resten av osten. Grädda rullarna i 15-20 minuter, tills de fått fin färg och filodegen blivit krispig. Låt rullarna vila på plåten i två minuter innan servering.
Vi använder cookies, inklusive tredje parts, på vår webbplats för att den ska fungera så bra som möjligt, för att förbättra och anpassa innehåll, för att rapportera om användningen av webbplatsen samt för att göra riktad marknadsföring.
Läs mer om cookies