arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Plockmat med ost på stranden

Plockmat med ost på stranden
En dag på stranden slår det mesta. Sol, bad, avkoppling och sand i maten. Men visste du att ost är alldeles utmärkt att ta med till stranden? Här har vi samlat några recept som passar extra bra för strandhäng.

Ett litet tips är att välja fastare ostar eller att ha recept med ost i när du ska på picknick. Kladdiga vitmögelostar klarar inte hetta så bra, däremot är det fantastiskt gott med vitmögelost i mat! Kolla bara:

Frukostmuffins med Castello White

Frukostmuffins, lunchmuffins, picknickmuffins. Funkar lika bra till allt. De här saftiga och goda muffinsarna är perfekt på stranden. Lätta att hålla, goda till det mesta och lagom mättande. Mums!

Chèvrecigarrer med timjan och honung

De här små godbitarna kräver en del förberedelser, men när de väl är klara har du antagligen strandens godaste och lyxigaste plockmat. Om du vill vara lite extra bäst så ta med dig en liten burk honung att doppa cigarrerna i.

Sallad-to-go med cheddar

Sallad på burk? Genialt ju. Ett smidigt sätt att bjuda på en riktigt fräsch och mättande sallad på stranden! Lägg alla ingredienser i olika burkar, blanda på plats, på med dressing och hepp! Instant picknicksallad.