arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Vårmingel med ost

Vårmingel med ost
Äntligen vår! Mer eller mindre. I takt med att snön försvinner kryper vårt sociala liv fram. Och hur bättre välkomna våren än med ett riktigt vårmingel? Med ost! Vi visar hur.

Ett vårmingel behöver inte vara komplicerat. Något gott att dricka, något gott att äta (ost funkar bra, bara en tanke), och kanske några goda kompisar att göra det med. Svårt att mingla utan sällskap ju. Vi kan inte styra upp sällskapet åt dig, men vi har gjort vårt bästa för att fixa goda recept till minglet. Kolla här:

Minikrustader med ädelostkräm och björnbär

De finaste smakerna från Halland. Sältan och krämigheten hos osten gifter sig med bärens sötma. Om du inte vill göra sylt så kan du dekorera med ett färskt bär.

Till receptet

Panerad getost

Så enkelt, men så imponerande. Och gott! Höjdare till en festlig sallad med vinägrett, eller som partysnacks tillsammans med chilisås att dippa i.

Till receptet

Parmesankex

Har du ännu inte gjort de här festsnackisarna? Då är det god tid nu! Du behöver bara fyra ingredienser, och kan dessutom förvara degen i frysen i flera månader. Ta i sådana fall fram degen att tina en stund innan du skivar den.

Till receptet

Snittar med kräm av getost och hallon

Man kan inte annat än att bli på bra humör av de här rosa godingarna, som är barnsligt enkla att förbereda och garanterat blir minglets snackis. Snittarna kan förberedas några timmar i förväg, och bäst blir det om du väntar med att spritsa på krämen tills servering.

Till receptet