arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Tacobrickan – kombinationen du inte visste att du behövde

Tacobrickan – kombinationen du inte visste att du behövde
Vad är det enda som är bättre än tacos? Exakt, ost. Därför har vi gjort det enkelt för dig att njuta av båda samtidigt, och presenterar stolt tacobrickan. Kombinationen du inte visste att du behövde.

Vår första ost på tacobrickan är den krämiga och goda Castello White with Red Chili. En len vitmögelost med härlig hetta som passar fint med klassiska taco-tillbehör som nachos.

Andra osten på brickan är en Manchego – en spansk hårdost gjord på fårmjölk som är fantastiskt god att doppa i salsa. Manchego har en kraftfull smak med tydlig sälta, fyllighet och viss nötighet.

Som kronan på verket serverar vi en roqueamole. Helt enkelt en klassisk guacamole som vi rört ner en redig bit Roquefort i. Ostens sälta och djupa smak gifter sig finfint med avokadon och gör det till en helt ny smakupplevelse!

Gott att äta till:

Tacogrejer såklart! Koriander, salsa, lime, nachos och gräddfil är alla bra kombinationer till våra utvalda ostar. Det här är inte som en vanlig ostbricka, så vi väljer inte vanliga tillbehör.

Dryckestips:

En ljus lager passar sältan och hettan du hittar på tacobrickan. Vill du hellre dricka vin är ett friskt vitt vin en trevlig kontrast till ostbrickans smaker. Om du hellre dricker alkoholfritt tycker vi att du ska testa alkoholfritt bubbel eller äppelmust, med en tydlig sötma och en frisk syrlighet.