arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Ostfestivalen 2020

Ostfestivalen 2020
Snart är det dags för en av årets stora osthändelser – Ostfestivalen 2020. Ostfestivalen anordnas för sjunde året i rad, och är en dag där vi hyllar ost i alla dess former, med tävlingar, provsmak och inspiration. Den 14-16 februari är det alltså dags, på Münchenbryggeriet i Stockholm. Besök oss där, och lär dig mer om hantverket bakom ost.

Förutom seminarier där du får lära dig en massa om ost, kan du mingla, provsmaka och köpa med dig dina favoriter hem. Under festivalen kommer också flera ostar att prisas inom olika kategorier. Vi är i år med och tävlar med våra goda ostar:

  • Falbygdens Morfars Pärlande vin

  • Falbygdens GranReserva Herrgård® 36 mån

  • Kvibille® Krämig Cheddar

  • Kvibille® Hallands Hav

Självklart är både Kvibille och Falbygdens Ost på plats i våra montrar. Hälsa på oss om du har vägarna förbi festivalen, prata om ost och kanske upptäck nya favoriter!

Ost- och dryckesprovningar

På festivalen arrangeras även flera olika ost- och dryckesprovningar, där du får uppleva smakkombinationer utöver det vanliga. Tillsammans med en expert får du lära er mer om hur ost och dryck matchas på bästa sätt.

Ostsafari

Ostsafari är en resa in i ostens underbara värld. Tillsammans med en expert får du följa med runt på festivalen och höra om olika utställares historia samtidigt som ni provsmakar en massa goda ostar. expertens favoritostar. Ett måste för dig som älskar ost lite extra mycket!

Hoppas vi ses på Ostfestivalen!