arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Falbygdens – Årets Klassiker på Ostfestivalen

Falbygdens – Årets Klassiker på Ostfestivalen
Nyligen vann Falbygdens Ost priset Årets Klassiker på Ostfestivalen med Falbygdens Herrgård 18 månaders. Ostfestivalen är en chans för ostentusiaster – både proffs och amatörer – att träffas och uppleva ostarnas smaker, dofter, former och konsistenser.

För tredje året i rad vann Falbygdens priset Årets Klassiker, och tidigare år har vi vunnit med Svecia och även Präst. En jury smakar ostarna utan att veta vilken de äter och röstar sedan fram årets ostklassiker.

Mer om Herrgård® 18 mån:

Herrgård® 18 mån är en extralagrad, mycket kraftfull ost med utvecklad styrka. Att Herrgård® 18 mån är lagrad ovanligt länge ser man på de små saltkristaller och utfällningar som bildats i osten vid lagringen. I smaken kan du hitta både smörkola och hasselnöt och eftersmaken är lång. Det är en rundpipig ost perfekt som smörgåsost, men som också gör sig hur bra som helst på en ostbricka.