I MER ÄN 100 ÅR HAR VI HÅLLIT PÅ MED OST.

Ända sedan 1878 har vi på Falbygdens lagrat kunskap och ost på Västgötaslätten. Vid det här laget vet vi därför exakt när alla smaknyanser är perfekt utvecklade och osten färdig att njutas. Hitta din egen favorit i vårt breda sortiment och smaka själv så får du se.

Läs mer om Falbygdens...

Ny ostbricka med marmelad

Höstens nyhet är ännu en medlem i vår familj av ostbrickor. Här ryms tre av våra ostfavoriter men också det perfekta tillbehöret, en frisk marmelad med smak av fikon och höstäpple. Allt du behöver göra är att bjuda in och duka upp – enklare kan det inte bli.

Läs mer om Våra Favoriter

Årets största nyhet! Skivad och riven ost

I mer än 100 år har vi förädlat och lagrat många av de ostar som svenska folket älskar mest av alla. Och nu gör vi det ännu enklare att njuta genom att färdigskiva och riva våra vällagrade storsäljare 1878 och Arn åt dig. Smakrik Präst® med avvägd styrka och fyllig Herrgård® med karaktäristisk nötighet. Fråga efter nyheterna i din butik redan idag. Vilken blir din favorit?

Läs mer

Vi breddar vårt ekologiska sortiment.

Svenskarnas efterfrågan på ekologiska produkter fortsätter att öka i rekordfart. Det gäller även ost! Nu fyller vi på vårt ekologiska sortiment med en smakrik schweizisk Gruyère, gjord på obehandlad ekologisk mjölk och lagrad i 9 månader.

Läs mer om Gruyère

Kvalitetsstämpeln
"Falbygdens Rekommenderar"

Med den erfarna ostexpertens känsla för kvalitet har vi smakat oss igenom tusentals ostar från både stora och små ostländer. Godbitarna har vi märkt med vår kvalitetsstämpel ”Falbygdens Rekommenderar”. Fråga efter våra delikatessostar i din butik.

Läs mer…