Testa vår långlagrade prisvinnare!

På Ostfestivalen 2016 utsågs Falbygdens 1878 till årets svenska klassiker. Med andra ord levererar vi den bästa Prästen® enligt juryns 45 ostkännare. Gör som dem och testa en långlagrad klassiker, med friska toner och fin sälta.

Läs mer om Vår prisvinnare

En ny, pepprig smaksensation är här

Le Roulé är ett stycke osthantverk från den franska landsbygden. Sedan tidigare erbjuder vi färskosten i tre smaker: vitlök, chili och ananas. Nu får de sällskap av en ny variant som rullats för hand i nymalen svartpeppar.

Läs mer om Le Roulé Svartpeppar

Nya förpackningar, samma kvalitet

Smaken har gjort Soignon till hela världens nr 1 när det gäller getost. Och i Sverige är det vi på Falbygdens som ser till att favoriter ur deras sortiment hamnar i en ostdisk nära dig. Nu har de fått nya förpackningar, men innehållet är samma svårslagna getostar.

Skivad och riven ost

I mer än 100 år har vi förädlat och lagrat många av de ostar som svenska folket älskar mest av alla. Och nu gör vi det ännu enklare att njuta genom att färdigskiva och riva våra vällagrade storsäljare 1878 och Arn åt dig. Smakrik Präst® med avvägd styrka och fyllig Herrgård® med karaktäristisk nötighet. Fråga efter nyheterna i din butik redan idag. Vilken blir din favorit?

Läs mer

Kvalitetsstämpeln
"Falbygdens Rekommenderar"

Med den erfarna ostexpertens känsla för kvalitet har vi smakat oss igenom tusentals ostar från både stora och små ostländer. Godbitarna har vi märkt med vår kvalitetsstämpel ”Falbygdens Rekommenderar”. Fråga efter våra delikatessostar i din butik.

Läs mer…