I MER ÄN 100 ÅR HAR VI HÅLLIT PÅ MED OST.

Ända sedan 1878 har vi på Falbygdens lagrat kunskap och ost på Västgötaslätten. Vid det här laget vet vi därför exakt när alla smaknyanser är perfekt utvecklade och osten färdig att njutas. Hitta din egen favorit i vårt breda sortiment och smaka själv så får du se.

Läs mer om Falbygdens...

Grottlagrad nyhet från Schweiz

Kaltbach Creamy & Tasty är en sann smaksensation och vinterns nyhet i vårt sortiment. Den schweiziska halvhårda osten mognar i en naturlig sandstensgrotta i Lucerne och bjuder efter fem månaders lagring på en stor, utvecklad smak med fruktiga undertoner och en enastående krämighet. Fråga efter osten märkt med vår kvalitetsstämpel ”Falbygdens Rekommenderar” i din butik.

Till Kaltbach Creamy & Tasty

Lys upp i vintermörkret

Efter en dag i backen eller längdspåret smakar det extra bra med något lyxigt och välförtjänt. Ta den enkla vägen och duka upp en av Falbygdens färdigkomponerade ostbrickor ikväll. Det blir en festlig avslutning som lyser upp i mörkret (och passar minst lika bra för den som föredrar att följa vintersporten hemifrån TV-soffan).

Läs mer om en av våra ostbrickor

Kvalitetsstämpeln
"Falbygdens Rekommenderar"

Med den erfarna ostexpertens känsla för kvalitet har vi smakat oss igenom tusentals ostar från både stora och små ostländer. Godbitarna har vi märkt med vår kvalitetsstämpel ”Falbygdens Rekommenderar”. Fråga efter våra delikatessostar i din butik.

Läs mer…