I MER ÄN 100 ÅR HAR VI HÅLLIT PÅ MED OST.

Ända sedan 1878 har vi på Falbygdens lagrat kunskap och ost på Västgötaslätten. Vid det här laget vet vi därför exakt när alla smaknyanser är perfekt utvecklade och osten färdig att njutas. Hitta din egen favorit i vårt breda sortiment och smaka själv så får du se.

Läs mer om Falbygdens...

Ost för varje fest

Äntligen är sommaren här med alla sina festligheter! Vilken ost vill du bjuda på? I vårt breda sortiment finner du allt ifrån dessertosten för sommarbuffén till den lagrade kryddosten när det är dags för kräftor. Och du har väl provat våra populära ostbrickor, perfekta till picknicken i det gröna!

Läs mer om vårt sortiment

Kvalitetsstämpeln
"Falbygdens Rekommenderar"

Med den erfarna ostexpertens känsla för kvalitet har vi smakat oss igenom tusentals ostar från både stora och små ostländer. Godbitarna har vi märkt med vår kvalitetsstämpel ”Falbygdens Rekommenderar”. Fråga efter våra delikatessostar i din butik.

Läs mer…

Världens första app för ostbrickor

Du har väl inte missat att ladda ner världens första app för ostbrickor?

Klicka här för att gå till App Store!

 

Besök vår butik och restaurang

Ett sant mecka för ostälskaren - här finns något för alla smaker. Förutom ost kan du botanisera bland mängder av härliga tillbehör som marmelader, kex, olja, choklad och annat som kan få den mest svårflirtade smaklök att ta ett glädjeskutt.
Läs mer