Sveriges godaste Svecia

Vi är superstolta att kunna erbjuda dig Sveriges godaste Svecia (18 mån). För andra året i rad vann vi guldmedalj i kategorin ” Ostfestivalens svenska klassiker”. Ytterligare ett bevis på att vi på Falbygdens är duktiga på att förädla, lagra och välja ut ostar.

Läs mer om vår prisvinnare

Följ oss oss på Facebook och Instagram!

Älskar du ost lika mycket som vi gör? Vi bjuder på extra kunskap, inspiration och upptäckarglädje! Varje vecka postar vi bland annat smarta osstips, vackra bilder, filmer med nya smakkombinationer och fina recept.

Följ oss på Facebook / Instagram

Nyhet - Prisbelönta smaker från landsbygden

Våra Svenska Gårdsostar finns nu att köpa i välsorterade ICA-butiker. Ostarna är hantverksmässigt framtagna av passionerade ostkännare på små gårdsmejerier runtom i Sverige. Några har redan vunnit fina utmärkelser, medan andra väntar på att bli upptäckta.

Läs mer om Oviken Rossa, Brostorp gammaldags hemost, Skottorps ambrosia, Svedjans gårdost, Brostorp stora blå & Oviken magna

Gran Reserva Svecia - 24 mån har flyttat in i delidisken!

Äntligen är vår Gran Reserva Svecia färdig! I två år har vi omsorgsfullt lagrat den hos oss – och resultatet blev fantastiskt. Den här grynpipiga favoriten har en rustik karaktär med finstämd sälta. Du hittar den i manuella delidisken!

Läs mer om Gran Reserva Svecia

Kvalitetsstämpeln
"Falbygdens Rekommenderar"

Med den erfarna ostexpertens känsla för kvalitet har vi smakat oss igenom tusentals ostar från både stora och små ostländer. Godbitarna har vi märkt med vår kvalitetsstämpel ”Falbygdens Rekommenderar”. Fråga efter våra delikatessostar i din butik.

Läs mer…