I MER ÄN 100 ÅR HAR VI HÅLLIT PÅ MED OST.

Ända sedan 1878 har vi på Falbygdens lagrat kunskap och ost på Västgötaslätten. Vid det här laget vet vi därför exakt när alla smaknyanser är perfekt utvecklade och osten färdig att njutas. Hitta din egen favorit i vårt breda sortiment och smaka själv så får du se.

Läs mer om Falbygdens...

Årets största nyhet! Skivad och riven ost

I mer än 100 år har vi förädlat och lagrat många av de ostar som svenska folket älskar mest av alla. Och nu gör vi det ännu enklare att njuta genom att färdigskiva och riva våra vällagrade storsäljare 1878 och Arn åt dig. Smakrik Präst® med avvägd styrka och fyllig Herrgård® med karaktäristisk nötighet. Fråga efter nyheterna i din butik redan idag. Vilken blir din favorit?

Läs mer

Säg hej till våra snygga ostbrickor!

Våra populära ostbrickor har fått ny kostym. Innehållet är självklart samma noggrant utvalda som vanligt, men nu ligger alla godbitar i rustika korgar som gör de härliga smakerna rättvisa.

Säsong för bubbel

Nu har vi startat säsongen för vår allra festligaste ost – årslagrade klassikern 1878 smaksatt med äkta pärlande Champagne. Den unika osten som sätter guldkant på alla sommarens firanden med sin blommigt exklusiva smak. Blir det lilla extra till bröllopssnittarna, examens- och Midsommarbuffén eller det spontana sommarkalaset i trädgården! Endast tillgänglig under en begränsad period, fråga gärna efter produkten i din butik.

Läs mer om 1878 Pärlande vin

Kvalitetsstämpeln
"Falbygdens Rekommenderar"

Med den erfarna ostexpertens känsla för kvalitet har vi smakat oss igenom tusentals ostar från både stora och små ostländer. Godbitarna har vi märkt med vår kvalitetsstämpel ”Falbygdens Rekommenderar”. Fråga efter våra delikatessostar i din butik.

Läs mer…