arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Sallad to-go med cheddar

Sallad på burk? Genialt ju. Testa det här smidiga och goda receptet där en god cheddar står i centrum.
Sallad to-go med cheddar
4 port

Ingredienser

  • Wästgöta Kloster® Cheddar 125 g
  • Rödkål 0,25 st
  • Fänkål 0,5 st
  • Rödlök 1 st
  • Tomat 2 st
  • Rädisa 8 st
  • Färska Blandade Örter
  • Vinägrette

  • Olivolja 6 msk
  • Äppelcidervinäger 3 msk
  • Honung 1 msk
  • Salt Och Peppar
  • Kapris 2 msk

Gör så här:

Skär rödkål, rödlök och fänkål i tunna skivor använd en mandolin om du har – och fördela mellan behållarna. Toppa med rädisor och tomater. Stäng behållarna. Plocka örterna och lägg dem i en plastbehållare. Blanda vinaigretten och häll i en flaska. Skär osten i kuber och packa dem. När det är dags öppnar du alla behållare och bygger salladen. Strö över ost och örter, ringla sedan dressingen över salladen.