Njut av alla goda vårsmaker och gör en god sallad med vårens stjärnor - sparris, rädisor, färska örter och spröda små morötter. Det är dags nu, efter 7 månaders vinter.
Här är 3 alldeles utmärkta osttoppings till din sallad, som gör hela upplevelsen lite godare, lite bättre och lite mer vårig.
VÅRSALLAD MED POCHERAT ÄGG, CHEDDAR OCH KRUTONGER
En sallad är en fullgod måltid i sig - hemligheten är bara att ha ett gäng goda och smakrika toppings till alla fräscha grönsaker. I den här salladen har vi lagt till ost för att ge salladen lite extra oomph och krutonger för konsistensen. Och med ett pocherat ägg på toppen behöver du ingen dressing alls. Om du inte vill alltså. Dressing är gott.
VISPAD CASTELLO WHITE MED ROSTAD BOVETE OCH GRÖNSAKER
En Creamy White-dipp är perfekt som topping till din sallad – eller som dipp till alla goda snacks medan nu väntar på att grillen ska bli varm. Eller varför inte som ett fräscht och annorlunda inslag på ostbrickan? Alla dessa val. Om du vill ha mer smak kan du använda en blåmögelost som bas istället.
Ibland är det enkla det bästa! Grillade morötter, smulig Danablu och en skarp vinägrett är en grym trio i den här vackra vårsalladen.