arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

3 goda ostar till din sallad

3 goda ostar till din sallad
Nu är påsken förbi, och då är det vår. Därmed basta. Visa vintern att nu får det vara nog genom att ta dig an någon av dessa goda vårsallader. Med ost på! Det bästa av två världar. Salladvärlden och ostvärlden. Alla glada.

Njut av alla goda vårsmaker och gör en god sallad med vårens stjärnor - sparris, rädisor, färska örter och spröda små morötter. Det är dags nu, efter 7 månaders vinter.

Här är 3 alldeles utmärkta osttoppings till din sallad, som gör hela upplevelsen lite godare, lite bättre och lite mer vårig.

VÅRSALLAD MED POCHERAT ÄGG, CHEDDAR OCH KRUTONGER

salad-cheddar-poached-egg-recipe

En sallad är en fullgod måltid i sig - hemligheten är bara att ha ett gäng goda och smakrika toppings till alla fräscha grönsaker. I den här salladen har vi lagt till ost för att ge salladen lite extra oomph och krutonger för konsistensen. Och med ett pocherat ägg på toppen behöver du ingen dressing alls. Om du inte vill alltså. Dressing är gott.

VISPAD CASTELLO WHITE MED ROSTAD BOVETE OCH GRÖNSAKER

creamy-white-dip-recipe En Creamy White-dipp är perfekt som topping till din sallad – eller som dipp till alla goda snacks medan nu väntar på att grillen ska bli varm. Eller varför inte som ett fräscht och annorlunda inslag på ostbrickan? Alla dessa val. Om du vill ha mer smak kan du använda en blåmögelost som bas istället.

GRILLADE MORÖTTER MED DANABLU

grilled-carrots-with-danablu-1280 Ibland är det enkla det bästa! Grillade morötter, smulig Danablu och en skarp vinägrett är en grym trio i den här vackra vårsalladen.