4 port
Ingredienser
- Smördeg 1 pkt
- Castello® White Vitmögelost 20 g
- Blandade Nötter 1 msk
- Torkad Frukt 2 msk
- Ägg 1 st
- Florsocker
- Nyponmarmelad 4 msk
Gör så här:
1. Skär 8 lika stora cirklar av degen. 2. Fyll 2 av cirklarna med nyponsylt och Castello Creamy White. 3. Hacka nötterna och fyll 2 av cirklarna med torkad frukt, nötter och Castello Creamy White. 4. Lägg en cirkel på som lock och tryck runt kanten med en gaffel. 5. Vispa ägget och pensla pirogerna. 6. Tillaga i varmluftsugn på 200 ° i 10 minuter. 7. Klipp ut ett hjärta av papper, lägg på pirogen och strö florsocker över. När du tar bort pappret kommer det att vara ett fint hjärta på pirogen. 8. Servera med äpple, jordgubbar eller päron, eller ät som de är.
Presenteras av
