4 port
Ingredienser
- Castello® White Vitmögelost 300 g
- Olivolja 2 msk
- Rödlök 1 st
- Äpple 2 st
- Blekselleri 2 stjälkar
- Färsk Basilika 1 kruka
- Romansallad 1 st
-
Vinägrett
- Olivolja 3 msk
- Rödvinsvinäger 1 msk
- Salt 1 krm
- Svartpeppar 0,5 krm
Gör så här:
- Skala löken och kärna ur äpplena.
- Skiva lök och äpple tunt.
- Strimla sellerin.
- Plocka basilikabladen.
- Rör ihop vinägretten och blanda med lök, äpple, selleri och basilika.
- Skär ostarna i 4 bitar och pensla med olivolja.
- Grilla dem i het grillpanna ca 2 min på varje sida.
- Servera på salladsbladen med lök- och äppelsalladen.
Presenteras av