arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Efterrätter med ost

Efterrätter med ost
Efterrätter med ost är bland det godaste som finns. På delad första plats med förrätter med ost, eller huvudrätter med ost, givetvis.

Efterrätten sätter tonen för hela resten av kvällen. Och hur bättre sätta en festlig ton än med ost? Här har vi samlat några av våra bästa recept som kan göra kvällen ännu festligare.

Brie med chokladkolasås och frukt

Den här desserten är en dekadent hyllning till den oslagbara kombon ost och choklad. När den heta såsen möter osten stelnar såsen samtidigt som osten smälter - och det bästa av två världar möts i ren smakmagi!

Blåmögelost med mango chutney och smörstekt havre

Det här ser ut som den klassiska kombon ädelost och aprikosmarmelad, men överraskar garanterat i smakerna. Den kryddiga, syrliga mango chutneyn och de nötiga havregrynen livar upp den krämiga osten.

Brillat Savarin med balsamicostekt vattenmelon och jordgubbssalsa

Att smörsteka vattenmelon och jordgubbar fördjupar sötman och balsamicon tillför en intressant dimension till de typiska sommarsmakerna. Låt det söta samsas med ett litet hjul av din favoritost!

Brillat savarin med balsamicostekt vattenmelon- och jordgubbssalsa2_lowres