arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Frittata med chorizo och blåmögelost

Laga en frittata med chorizo och blåmögelost. Det här receptet är riktig comfort food!
Frittata med chorizo och blåmögelost
4 port

Ingredienser

  • Svenskt Smör Från Arla® 2 msk
  • Olivolja 2 msk
  • Rödlök 2 st
  • Potatis Kokt Och Tärnad 2 dl
  • Chorizo 100 g
  • Färsk Timjan 6 kvistar
  • Salt Och Peppar
  • Ägg 8 st
  • Castello® Blue Blåmögelost Smulad 200 g

Gör så här:

Hetta upp smör och olja i en stor stekpanna och sautera löken försiktigt tills den är mjuk. Tillsätt potatis och fortsätta steka på mellanhög värme i 5 till 7 minuter. Tillsätt sen chorizon och hälften av örterna. Låt sjuda i 3 minuter. Vispa ägg med salt och peppar och häll i pannan, rör om försiktigt och tillaga på samma sätt som du skulle göra med en omelett. Värm upp ugnen på grillvärme. Strö över hälften av osten och ställ in i ugnen. Ta ut när äggen börjar stelna och osten börjar smälta. Strö över resterande ost och timjan. Servera direkt.

Presenteras av Castello