arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Danablu med bär och sirapsnötter

En skarp och salt Danablu tillsammans med bär och sirapsnötter är en gudomligt god kombination!
Danablu med bär och sirapsnötter
4 port

Ingredienser

  • Sirapsnötter

  • Valnöt 100 g
  • Vatten 1 dl
  • Honung 6 msk
  • Vaniljstång 1 st
  • Citronsaft 1 msk

Gör så här:

Koka valnötterna i 2 minuter, häll av vattnet och låt dem torka. Hetta upp vatten, honung, vanilj och juice i en stekpanna och koka under omrörning. När honungen lösts upp lägger du i valnötterna i sirapen och rör försiktigt. Låt valnötterna vila över natten. Skölj björnbär och blåbär och skär Castello Danablu i skivor. Servera med sirapsnötterna och ringla lite sirap över.

Presenteras av Castello