4 port
Ingredienser
- Castello® Blue Blåmögelost 150 g
- Svart Kärnfri Oliv 100 g
- Plommontomat 2 st
- Schalottenlök 1 st
- Salt Och Peppar
- Baguette Skivad 1 st
- Parmaskinka 4 skivor
- Olivolja 4 msk
Gör så här:
Låt oliverna rinna av i en sil. Torka dem i mikro på högsta effekt 4-5 min. Låt kallna och hacka dem grovt. Dela tomaterna, gröp ur kärnorna och skär tomaterna i små bitar. Skala och finhacka löken. Blanda lök och tomat med 1 msk olivolja, salt och peppar. Sätt ugnen på 225°. Droppa lite olivolja på brödskivorna och rosta dem högt upp i ugnen 2-3 min. Skär osten i 8 skivor. Dela skinkskivorna på mitten. Lägg skinka, ost och tomatröra på bröden. Toppa med torkade oliver.
Presenteras av
