arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Crostini med parmaskinka och ost

Sältan från parmaskinkan är en perfekt smakkompis med en krämig ost.
Crostini med parmaskinka och ost
4 port

Ingredienser

  • Castello® Blue Blåmögelost 150 g
  • Svart Kärnfri Oliv 100 g
  • Plommontomat 2 st
  • Schalottenlök 1 st
  • Salt Och Peppar
  • Baguette Skivad 1 st
  • Parmaskinka 4 skivor
  • Olivolja 4 msk

Gör så här:

Låt oliverna rinna av i en sil. Torka dem i mikro på högsta effekt 4-5 min. Låt kallna och hacka dem grovt. Dela tomaterna, gröp ur kärnorna och skär tomaterna i små bitar. Skala och finhacka löken. Blanda lök och tomat med 1 msk olivolja, salt och peppar. Sätt ugnen på 225°. Droppa lite olivolja på brödskivorna och rosta dem högt upp i ugnen 2-3 min. Skär osten i 8 skivor. Dela skinkskivorna på mitten. Lägg skinka, ost och tomatröra på bröden. Toppa med torkade oliver.

Presenteras av Castello