arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Sallad to-go med cheddar

Sallad på burk? Genialt ju. Testa det här smidiga och goda receptet där en god cheddar står i centrum.
Sallad to-go med cheddar
4 port

Ingredienser

  • Cheddar 125 g
  • Rödkål 0,25 st
  • Fänkål 0,5 st
  • Rödlök 1 st
  • Tomat 2 st
  • Rädisa 8 st
  • Färska Blandade Örter
  • Vinägrette

  • Olivolja 6 msk
  • Äppelcidervinäger 3 msk
  • Honung 1 msk
  • Salt Och Peppar
  • Kapris 2 msk

Gör så här:

Skär rödkål, rödlök och fänkål i tunna skivor använd en mandolin om du har – och fördela mellan behållarna. Toppa med rädisor och tomater. Stäng behållarna. Plocka örterna och lägg dem i en plastbehållare. Blanda vinaigretten och häll i en flaska. Skär osten i kuber och packa dem. När det är dags öppnar du alla behållare och bygger salladen. Strö över ost och örter, ringla sedan dressingen över salladen.

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla