Skiva rödbetorna med en mandolin, eller skär dem med kniv. Blanda rödvinsvinäger och honung, smaka av tills du har en frisk och fräsch smak. Tillsätt salt och peppar. Lägg i betorna i blandningen och låt marinera i 30 minuter. Skiva under tiden polkabetorna med en mandolin, eller skär i tunna skivor med en vass kniv. Ta upp rödbetorna ur marinaden, var noga med att spara vinägretten. Skär sen fikonen i fyra delar och lägg upp dem fint tillsammans med polkabetorna, rödbetorna och getosten på en tallrik. Strö över granatäpplekärnor, hackad persilja och hackad krasse. Blanda vinägretten med olivoljan till en dressing. Ringla över dressingen och servera.
Vi använder cookies, inklusive tredje parts, på vår webbplats för att den ska fungera så bra som möjligt, för att förbättra och anpassa innehåll, för att rapportera om användningen av webbplatsen samt för att göra riktad marknadsföring.
Läs mer om cookies