arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Pecorinopizza med carpaccio och tryffel

Det här receptet är en riktig höjdarpizza med extra allt!
Pecorinopizza med carpaccio och tryffel

Ingredienser

  • Oxfilé 2 skivor
  • Soltorkade Tomater I Olja 1 st
  • Tomatpuré 2 msk
  • Salt Och Svartpeppar
  • Färdig Pizzadeg 1 st
  • Falbygdens® Pecorino Romano 2,5 dl
  • Rucola 1 dl
  • Pinjenöt 4 msk
  • Olja Med Smak Av Tryffel
  • Flingsalt
  • Grovmalen Svartpeppar
  • Klyftad Citron 1 st

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram oxfilén och skiva fint. Lägg skivorna mellan två bakplåtspapper och kavla ut dem så de blir lövtunna. Mixa de soltorkade tomaterna, inklusive oljan, med tomatpuré. Smaksätt med salt och svartpeppar. Kavla ut pizzadegen och gör fyra mindre pizzor. Bred på tomatsåsen och strö över ost och pinjenötter. Grädda pizzorna i ugnen tills de fått fin färg. Ta ut dem och lägg genast på oxfiléskivorna (vill du tillaga oxfilén ställer du tillbaka pizzorna i ugnen och låter dem gräddas i en halv minut till). Fördela rucola på pizzorna, ringla över tryffelolja, strö på flingsalt och svartpeppar och servera med citronklyftor.

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla