arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteTriangle
Cornbread med tommeost och jalapeños
Recept

Cornbread med tommeost och jalapeños

  • 3 dl majsmjöl
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 msk strösocker
  • 2½ tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 2 ägg
  • 100 g Arla® Svenskt Smör smält
  • 3 msk green jalapeno
  • 150 g Tomme de Savoie

Gör så här:

Matiga muffins som är lika goda till festen som på picknicken. Håller bra infrysta. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda majsmjöl, vetemjöl, strösocker, bakpulver och salt i en bunke. Blanda ner ägg och smält smör. Finhacka jalapeños och tillsätt i smeten. Smörj en muffinsplåt eller ta fram 12 muffinsformar. Fördela smeten i formarna. Skär osten i lika stora bitar och stick ner i varje form. Grädda i 15-20 minuter.

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla