arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Cornbread med tommeost och jalapeños

Matiga muffins som är lika goda till festen som på picknicken. Håller bra infrysta.
Cornbread med tommeost och jalapeños
12 st

Ingredienser

  • Majsmjöl 3 dl
  • Vetemjöl 2 dl
  • Strösocker 1 msk
  • Bakpulver 2,5 tsk
  • Salt 1 tsk
  • Ägg 2 st
  • Svenskt Smör Från Arla® Smält 100 g
  • Skivad Inlagd Jalapeño 3 msk
  • Tomme De Savoie 150 g

Gör så här:

Matiga muffins som är lika goda till festen som på picknicken. Håller bra infrysta. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda majsmjöl, vetemjöl, strösocker, bakpulver och salt i en bunke. Blanda ner ägg och smält smör. Finhacka jalapeños och tillsätt i smeten. Smörj en muffinsplåt eller ta fram 12 muffinsformar. Fördela smeten i formarna. Skär osten i lika stora bitar och stick ner i varje form. Grädda i 15-20 minuter.