arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

3 Comfort Food-favoriter

3 Comfort Food-favoriter
Chili Cheese Tops, Croque Madame & Blooming Onion - här är tre recept på Comfort Foods som känns som mer än bara mat.

Comfort Food handlar om att skämma bort sig själv med mat som smakar gott och som får dig att må gott. Comfort food är mer än bara mat. Det är mat som kan förbättra ditt humör, och som kan göra hela skillnaden en kall och grå höstdag.

Och varför kämpa emot när du kan äta något som får dig att må bra? Här presenterar Castello tre recept på god och värmande comfort food:

CHILI CHEESE TOPS

castello-chili-cheese-tops

Chili Cheese Tops är perfekta för kvällar då du bara vill skämma bort dig själv och sitta i soffan och mysa. Ett tips är att förbereda smeten flera dagar i förväg, så är steget från köket till myset mycket kortare.

CROQUE MADAME

castello-croque-madame

Croque Madame är mer eller mindre en Croque Monsieur, men med ett stekt ägg ovanpå. Ägget ska visst se ut som en liten damhatt, därav namnet. Det finns ett gäng olika versioner, som Croque Provençal (med tomatskivor), Croque Hawaiian (med ananas), och Croque Mademoiselle (utan skinkan, men med en liten sallad). Möjligheterna är oändliga. Typ.

BLOOMING ONION MED CHIPOTLE- OCH OSTDIPP

blooming-onion-with-chipotle-cheese-dip Gillar du friterad lök? Gillar du massvis med friterad lök, knaprig på utsidan och mjuk på insidan? Då är det här antagligen ditt nya favoritrecept. Namnet "Blooming onion" kommer sig av att rätten ser ut som en blomma. Med lite fantasi i alla fall. Logiskt ju.