4 port
45 Minuter
Ingredienser
- Vitmögelost 150 g
-
Rabarberkompott
- Rabarber Tärnad 225 g
- Rårörsocker 2,5 msk
-
Mandelrutor
- Färsk Lasagneplatta 50 g
- Mandel Skalad Och Hackad 25 g
- Pärlsocker 0,5 msk
-
Garnering
- Citronmeliss
Gör så här:
Fördela rabarber i en liten ugnsform och strö med socker. Grilla överst i ugnen - de ska få färg men inte bli brända. Låt rabarbern svalna i kylen i cirka 20 minuter. Skär osten i mycket tunna skivor och fördela dem på 4 tallrikar. Låt osten stå framme i rumstemperatur i cirka 15 minuter. Skär pastaplattorna i rutor (ca 5 x 6 cm). Pensla med olja, strö över mandel och pärlsocker. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och tillaga mitt i ugnen.
Presenteras av
