arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Crostini med havarti och bacon

Krispig bacon och smakrik, smält havarti är perfekta smakkompisar! Ät dem på knapriga crostini till ett glas öl. Mums!
Crostini med havarti och bacon
8 port
15 Minuter

Ingredienser

  • Baguette 1 st
  • Olivolja 2 msk
  • Havssalt 1 tsk
  • Färska Blandade Örter 1 msk
  • Bacon 8 skivor
  • Havarti I Tunna Skivor 60 g

Gör så här:

Pensla ena sidan av brödet med olivolja. Strö över salt och örter. Stek bacon lätt. Lägg brödskivorna på en plåt och grilla i ugnen på hög värme tills kanterna på brödet blir gyllenbruna. Toppa varje brödskiva med ett lager söndersmulad bacon och ostskivor. Ställ tillbaka i ugnen tills osten smälter. Ta ut ur ugnen och strö de resterande örterna över crostinin. Servera varma eller ljumna.