arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Snittar med getost- och hallonkräm på surdegsbröd

Man kan inte annat än att bli på bra humör av de här rosa godingarna, som är barnsligt enkla att förbereda och garanterat blir minglets snackis. Snittarna kan förberedas några timmar i förväg, och bäst blir det om du väntar med att spritsa på krämen tills servering.
Snittar med getost- och hallonkräm på surdegsbröd
25 st

Ingredienser

  • Hallon 2 dl
  • Falbygdens® Getost 170 g
  • Honung 1 msk
  • Surdegsbröd Gärna Med Frukt Och Nötter
  • Pistagenöt 0,5 dl

Gör så här:

  1. Om du använder frysta hallon så tina dem försiktigt, så att de inte blir varma.
  2. Skär getosten i mindre bitar och mixa till en slät kräm tillsammans med hallon och honung.
  3. Smaka av och tillsätt eventuellt mer honung.
  4. Sleva i krämen i en spritspåse, förslut och låt ligga i kylen i en halvtimme.
  5. Skär tunna skivor av brödet, och dela skivorna i mindre bitar.
  6. Hacka pistagenötterna.
  7. Spritsa ut getostkrämen på brödet och toppa med pistagehack.