arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteTriangle
Kantarellspread med kronärtskocka, parmesan och tryffel
Recept

Kantarellspread med kronärtskocka, parmesan och tryffel

  • 200 g kantareller
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • 1 msk sherry
  • 1 burk kronärtskockshjärtan
  • 2 dl parmesanost riven
  • färsk timjan
  • 7 droppar olja med smak av tryffel
  • salt och peppar

Gör så här:

Rensa och dela kantarellerna. Lägg dem i en torr, het stekpanna och låt vätska dunsta bort i 5 minuter. Klicka sedan i smöret, pressa i vitlök och häll eventuellt på sherry. Stek i ytterligare 5 minuter. Låt svalna. Öppna burken med kronärtskockshjärtan och häll av vattnet. Mixa med kantarellerna och övriga ingredienser till krämig konsistens. Smaka av med tryffelolja, salt och svartpeppar.

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla