4 port
Ingredienser
- Chèvre 200 g
- Rödlök 0,5 st
- Surdegsbröd 4 skivor
- Olivolja Att Pensla Med
- Flytande Honung 1 msk
- Svartpeppar
-
Bärsalsa
- Hallon 2 dl
- Björnbär 1 dl
- Balsamvinäger 2 msk
- Flytande Honung 1 msk
- Färsk Timjan 1 knippe
Gör så här:
Sätt ugnen på grillvärme, 250 grader, och klä en bakplåt med bakplåtspapper. Skär osten i fyra skivor och skiva rödlöken tunt. Pensla brödskivorna med olja, placera dem på plåten och lägg en skiva ost på varje brödskiva. Bärsalsa: Lägg några hallon och björnbär åt sidan, och halvera resten. Blanda balsamvinäger och honung, och vänd ner bärhalvorna. Finhacka timjan och vänd ner. Gratinering: Fördela rödlöken på osten, ringla över honung, strö på nymalen svartpeppar och ställ plåten i ugnen. Gratinera i 3-5 minuter, tills osten och brödet fått fin färg. Toppa sedan med bärsalsa och hela bär. Servera direkt.