Sätt ugnen på grillvärme, 250 grader, och klä en bakplåt med bakplåtspapper. Skär osten i fyra skivor och skiva rödlöken tunt. Pensla brödskivorna med olja, placera dem på plåten och lägg en skiva ost på varje brödskiva. Bärsalsa: Lägg några hallon och björnbär åt sidan, och halvera resten. Blanda balsamvinäger och honung, och vänd ner bärhalvorna. Finhacka timjan och vänd ner. Gratinering: Fördela rödlöken på osten, ringla över honung, strö på nymalen svartpeppar och ställ plåten i ugnen. Gratinera i 3-5 minuter, tills osten och brödet fått fin färg. Toppa sedan med bärsalsa och hela bär. Servera direkt.
Vi använder cookies, inklusive tredje parts, på vår webbplats för att den ska fungera så bra som möjligt, för att förbättra och anpassa innehåll, för att rapportera om användningen av webbplatsen samt för att göra riktad marknadsföring.
Läs mer om cookies