4 port
20 Minuter
Ingredienser
-
Saffransvinägrett
- Saffran 0,1 g
- Senap 1 tsk
- Vitvinsvinäger 1 msk
- Salt Och Peppar
- Olivolja 4 msk
-
Blomkålssallad
- Blomkål 0,5 huvud
- Färsk Grön Sparris 200 g
- Castello® Creamy White 150 g
- Kärnfri Oliv 100 g
- Färsk Oregano
Gör så här:
Låt saffran ligga och dra i hett vatten i ungefär 30 minuter. Skiva blomkål tunt med en mandolin eller en skarp kniv. Skär den gröna sparrisen i små bitar och blanda med blomkålen. Skär Castello Creamy White i skivor och lägg ner i salladen. Se till att osten är kyld, så är den lättare att skära i snygga bitar. Avsluta med oliver och färsk oregano. Ta ur saffran ur vattnet och blanda med vinäger, senap, olivolja, salt och peppar. Blanda försiktigt med en gaffel tills vinägretten är slät och saffransfärgad. Häll över salladen och servera genast.
Presenteras av
