arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Välkommen till Kvibille Ostbod!

Välkommen till Kvibille Ostbod!
Vi har länge drömt om en egen butik. En butik där våra ostar står i centrum och vi kan bjuda på det lilla extra som betyder så mycket. Nu har vi det. Och den ligger mitt i Kvibille. Välkommen till Kvibille Ostbod.

Oavsett om du letat efter en ursäkt att besöka Halland eller inte så har du äntligen fått det – Kvibille Ostbod. Från den ständigt pulserande E6:an är det inte långt till Kvibille, och mitt i byn ligger den gamla gästgivaregården och med ingång via den södra gaveln hittar du Kvibilles nya butik.

I Ostboden hittar du såväl våra klassiker som småskaligt producerade ostar och tillfälliga partier som aldrig når affärerna. Dessutom är butiken fylld med lokalt producerade osttillbehör, gästgiveriets egna goda tilltugg, hyvlar, skedar, ostbrickor och allt annat som behövs för att njuta av osten.

Vi vill att du ska hitta något nytt varje gång du besöker oss. Något som får smaklökarna att dansa och som får Kvibille att inspirera dig som älskar god mat, dryck och framförallt ost.

Välkommen!

Kvibille Ostbod c/o Kvibille Gästgivaregård AB Göteborgsvägen 547 305 78  Kvibille

Tel: +46 (0)35-56 021 Ta gärna kontakt med Gästgiveriet för att mer information om Ostbodens öppettider eller gå in på Gästgiveriets hemsida.