arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Fixa finaste påskbrunchen!

Fixa finaste påskbrunchen!
Påsken är här och med den en perfekt ursäkt att samla nära och kära för en god påskbrunch. De flesta har redan hårt inetsade mattraditioner, men vi tänkte ändå att det vore kul att tipsa om lite nya recept. Skam den som ger sig liksom.

När du lagar din påskmeny kan det alltid vara roligt att vidga dina vyer lite. Här är några av våra favoriter, som kombinerar den klassiska påskingrediensen ägg med världens godaste grej – ost!

Frukostmuffins med krämig vitmögelost och skinka

Muffins kan vara både söta och smakrika, och passar perfekt till både frukost, brunch och fika. Dessa muffinsar är specialdesignade för frukost och kräver inte alls mycket förberedelser. De funkar också perfekt på påskbordet. Salt skinka och mild Castello är en grym kombo!

Frittata med chorizo och Castello Blue

Det enda som är bättre än en omelett till helgfrukosten är en frittata! Frittatan är en italiensk maträtt som är ett utmärkt sätt att ta hand om rester, men som också är helt fantastiskt god i sin renaste form. Den här frittatan är gjord med lök, chorizo och potatis, som alla passar perfekt med en god Castello Blue. Smakerna fångas och gifter sig i en blandning av ägg och potatis - perfekt till påskbrunchen!

Hot cross buns med krämig vitmögelost och aprikoser

De här bullarna är en traditionell påskrätt i många länder och smakar precis lika gott som de doftar när du bakar dem. Muskot, kryddnejlika och kardemumma ger bullarna en kryddig smak som funkar fint med en mild Castello White och de söta, torkade aprikoserna. Goda bullar till vilken brunch som helst, kanske extra mycket så just till påsk.

Glad påsk!

hot-cross-buns