arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Pincho med krabba och färskost

Fina små tilltugg där den milda och krämiga färskosten gifter sig finfint med krabbans sälta. Perfekt som drinktilltugg eller tapas!
Pincho med krabba och färskost

Ingredienser

  • Krabbkött 170 g
  • Castello® Ekologisk Färskost Med Vitlök 60 g
  • Färsk Gräslök Hackad 2 msk
  • Citron Skalet 2 tsk
  • Torkad Aprikos Strimlade 4 st

Gör så här:

  1. Låt krabban rinna av.
  2. Blanda med färskost och gräslök.
  3. Lägg röran på bröden.
  4. Strö över citronskal och aprikoser.
  5. Så här gör du pinchos: Räkna med 3–5 pinchos per person.
  6. Du behöver 4 skivor smal baguette och 4 cocktailpinnar till varje recept.
  7. Om du vill kan du göra rörorna i förväg.
  8. Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 timmar.
Presenteras av Castello