4 port
Ingredienser
- Fläskkarré 4 skivor
- Summer Rub 3 msk
- Castello® Burger Cheddar Skivad Hårdost 150 g
- Gurka 0,5 st
- Färsk Mynta 0,5 dl
- Arla Köket® Turkisk Yoghurt 2,5 dl
- Malen Spiskummin 1 tsk
- Citron 3 st
- Silverlök 1 st
- Bifftomat 1 st
- Isbergssallad 1 huvud
- Hamburgerbröd 4 st
Gör så här:
Gnid in köttet med rubben. Skala gurkan, dela den på längden och kärna ur den. Riv gurkan grovt och krama ur vätskan. Blanda med matyoghurt, örter och spiskummin. Grilla köttet på hög värme och vänd ofta så att köttet inte blir bränt. Lägg på osten och låt den smälta. Dela citronerna och grilla snittytorna. Skala och skiva löken. Skär tomaten i skivor. Dela och skölj salladen. Grilla hamburgerbröden. Pressa grillad citron över köttet och lägg ihop bröden med sallad, lök, tomat och kött emellan. Servera med gurkyoghurten.
Presenteras av
