4 port
Ingredienser
-
Blåmögelostspread
- Kvibille® Ädel
- Ricotta 0,5 dl
- Färsk Basilika Hackad 3 msk
- Balsamvinäger 2 msk
- Olivolja 2 msk
- Vitlöksklyfta 1 st
- Färsk Rosmarin 1 tsk
- Salt Och Peppar
- Aubergine 1 st
- Tomat 4 st
- Ciabatta Rostade 4 st
- Färsk Basilika 12 blad
Gör så här:
- Preppa alla grönsaker. Skär auberginen i halvcentimetertjocka skivor och skiva tomaterna.
- Pressa vitlöken och hacka basilikan.
- Blanda blåmögelost och ricotta med hackad basilika. Ställ åt sidan.
- Blanda vinäger, olja, rosmarin och vitlök. Salta och peppra.
- Tänd grillen.
- Pensla aubergine och tomat med balsammarinaden.
- Grilla grönsakerna tills de är mjuka.
- Halvera bröden och täck underdelen med blåmögelspread.
- Lägg på aubergine och tomat.
- Servera varma eller ljumma.
Presenteras av