4 port
Ingredienser
-
Blåmögelostspread
- Kvibille® Ädel
- Ricotta 0,5 dl
- Färsk Basilika Hackad 3 msk
- Balsamvinäger 2 msk
- Olivolja 2 msk
- Vitlöksklyfta 1 st
- Färsk Rosmarin 1 tsk
- Salt Och Peppar
- Aubergine 1 st
- Tomat 4 st
- Ciabatta Rostade 4 st
- Färsk Basilika 12 blad
Gör så här:
Preppa alla grönsaker. Skär auberginen i halvcentimetertjocka skivor och skiva tomaterna. Pressa vitlöken och hacka basilikan. Blanda blåmögelost och ricotta med hackad basilika. Ställ åt sidan. Blanda vinäger, olja, rosmarin och vitlök. Salta och peppra. Tänd grillen. Pensla aubergine och tomat med balsammarinaden. Grilla grönsakerna tills de är mjuka. Halvera bröden och täck underdelen med blåmögelspread. Lägg på aubergine och tomat. Servera varma eller ljumma.
Presenteras av
