arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Räkröra med parmesan på crostinis

Populär publikfriare som funkar till mingel såväl som förrätt. Utmärkt till champagne och annat bubbel. Röran kan göras dagen före servering.
Räkröra med parmesan på crostinis
20 st

Ingredienser

  • Crostini 20 st
  • Salladslök 1 st
  • Skalade Räkor 200 g
  • Majonnäs 0,5 dl
  • Arla Köket® Crème Fraiche 0,5 dl
  • Citronsaft 2 tsk
  • Dijonsenap 1 tsk
  • Parmesanost 1 dl
  • Salt
  • Grovmalen Svartpeppar

Gör så här:

  1. Placera ut crostinis på en serveringsbricka.
  2. Skölj och finhacka salladslöken. Blanda samtliga ingredienser till röran och smaka av med salt. Skeda upp röran på crostinis.
  3. Dra några varv med pepparkvarnen och servera direkt.