arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Välkommen till Falbygdens Osteria i Falköping

Välkommen till Falbygdens Osteria i Falköping
Välkommen till Falbygdens Osteria i Falköping. Här kan du äta och handla goda ostar ur ett brett sortiment av kvalitetsostar. Förutom ost har vi många andra delikatesser och presentartiklar – perfekt både för ostälskare och för dig som bara vill sätta guldkant på vardagen.

I vår butik i Falköping hittar du mer än 150 sorters ost. Allt från våra lagrade specialiteter som 1878, Morfars Brännvinsost och Gran Reserva till importerade delikatessostar och ost från små lokala producenter.

Vi värnar mycket om lokalt producerad mat. I dag har vi fler än 20 lokala matproducenter med sina produkter hos oss och sortimentet växer ständigt. Eftersom vi har ca 200.000 besökare varje år så tycker vi att Osterian är en utmärkt marknadsplats när de lokala matföretagen vill visa upp sig och sälja sina varor. Hoppas du som kund också kommer att uppskatta det.

Läs mer om Osterian!