arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Kompott med aprikos och pumpa

Gör en söt och god kompott med aprikos och pumpa. Perfekt på ostbrickan till både blåmögelost och vitmögelost!
Kompott med aprikos och pumpa

Ingredienser

  • Pumpa 100 g
  • Torkad Aprikos 50 g
  • Vitt Vin 0,5 dl
  • Vatten 2 dl
  • Strösocker 0,5 dl
  • Lagerblad 1 st
  • Kanelstång 1 st
  • Kardemummakärnor 5 st
  • Citron Rivet Skal 1 st

Gör så här:

Skär pumpan och aprikoserna i mindre bitar. Koka alla ingredienser utom citronskalet ca 10 min. Rör ner citronskalet och låt svalna. Plocka upp lagerbladet och kanelstången. Förvara kompotten i kyl. Tips: Servera till Castello® White och Castello® Danablue