20 st
                    
                Ingredienser
- Torkat Fikon 5 st
 - Balsamvinäger 0,5 dl
 - Roquefort 100 g
 - Arla Köket® Crème Fraiche 1 msk
 - Crostini 20 st
 - Pistagenöt Skalade Och Hackade 4 msk
 
Gör så här:
- Lättgjorda tilltugg till minglet som är enkla att förbereda. Både krämen och fikonen kan göras dagen före festen, och monterade snittar håller sig fräscha flera timmar i kylen.
 - Börja med fikonen: Skiva 5 torkade fikon och lägg i en kastrull tillsammans med balsamvinäger.
 - Koka upp och låt puttra på låg värme tills det mesta av vätskan dunstat bort och vinägern fått en sirapskonsistens. Ställ undan och låt svalna.
 - Smula ner osten och blanda med en gaffel till en slät kräm tillsammans med crème fraîche.
 - Fördela krämen på crostinis och lägg på fikonskivor.
 - Avsluta med att hacka pistagenötter och strö över.
 
                  Presenteras av