arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteTriangle

Kontakta oss

Falbygdens Ost är en sajt för ostnjutare av ostnjutare. Här hittar du allt du behöver veta om specialost för att ta din upplevelse till nästa nivå; goda recept, spännande pairings, smarta tips och trendspaning från ostens värld såväl som på inspirerande bloggar och bra vintips. Allt det hittar du här. Läs mer om varumärkena bakom sajten här nedanför.

Ost för njutning

Våra fina och smakrika ostar från Castello har en historia som sträcker sig tillbaka till 1893. Vi är stolta över vår genuina hantverkstradition som lever vidare än idag, mer än hundra år senare. Ostarna är inte bara perfekta att avnjuta till dessert de är dessutom utmärkta att använda i matlagningen för en lyxigare känsla. Alla våra ostar är unika och var och en kan hitta sin egen favorit – smaka, känn efter och njut!

Konsumentkontakt: 020-99 66 99, mån-fre kl 13-16, Kontakta oss!

 

Halländsk ostpassion

Kvibille mejeri är ensamma i Sverige om att tillverka ädelost och cheddar. Mejeriet grundades 1916 och började tillverka cheddar 1928 och Ädel 1932. Sedan dess används samma hantverksmässiga tillverkningsmetod och recept. Alla hårdostar från Kvibille är vällagrade och bjuder på stora smakupplevelser.

Konsumentkontakt: 020-99 66 99, mån-fre kl 13-16, Kontakta oss!

Sveriges Osthus

God ost är inget man stressar fram. Därför har vi vänt, passat, luktat och smakat ända sedan 1878. Idag är vi dessutom en av Sveriges största importörer av utvalda ostdelikatesser och dessertost från hela världen. I mer än fem generationer har vi engagerat oss i god ostkultur. Det innebär bland annat att vi förädlar och lagrar våra hårdostar med stor omsorg, så att de långsamt får utveckla sina smakkaraktärer i lugn och ro. I vårt sortiment hittar du idag allt ifrån vår egen långlagrade hårdost till spännande delikatessost från olika delar av världen, utvald med den erfarna ostkännarens genuina omsorg om smak och kvalitet.

Ostbutiken kontakt

För frågor om leverans och reklamation som gäller ditt köp i Ostbutiken på falbygdensost.se, kontakta vår distributör Falbygdens Osteria på 0515-717 237, mån-fre kl 13-16 eller e-post butiken@falbygdensosteria.se 

Konsumentkontakt

0515-29 32 32, mån-fre kl 13-16, konsument@falbygdensost.se. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt och hantera ditt ärende vidare som en reklamation, samt ersätta dig för produkt, behöver vi följande information: Ostens namn, fetthalt, bäst före datum, vikt, lagringstyp vid reklamation av hårdost, lagrad eller extralagrad, för- och efternamn, fullständig postadress.

Falbygdens Ost
Arla Foods AB, 105 46 Stockholm
Org.nr 556579-4400

Varukorg

Totalt
Gå till utcheckning Gå till produkter Fortsätt handla