arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Vårbrickan

Vårbrickan
Välkomna våren med en ostbricka! Till den här brickan har vi valt ut ostar som är i säsong just under våren, och därför alldeles extra bra. Perfekt till festen, middagen eller kalaset.

Pris: 399 kr

Vikt: Ca 1 kg

Ostbrickan räcker till 4-6 personer. På den här brickan får du cirka 1 kg ost, plus en trevlig broschyr med information om ostarna, och tips på vad som är gott att dricka och äta till. Beställ senast söndagar för leverans nästa vecka.

Falbygdens Le Roulé Vitlök (150g)

Handrullad färskost som passar lika bra på kexet som smaksättare i såsen.

Getost med honung (125g)

Färsk getost med en väldigt fräsch och syrlig smak. Honung ger osten en söt touch som ihop med ostens fräschör ger en utsökt smakkombination.

Brillat Savarin (100g)

Brillat Savarin är en mycket mjuk och krämig vitmögelost tillverkad på färsk komjölk och som berikats med grädde, en så kallad triple cream cheese.

Kvibille Hallands Hav (100g)

Vår nyaste ost har hämtat sin inspiration och sitt namn från Hallands vackra natur, strandängar och hav. Osten är ystad av mjölk från lokala gårdar inom en radie på max 5 mil.

Präst 16 mån (17%)

Kraftfull ost med rejäl sälta, sötaktiga toner och tydliga kristaller. Perfekt till matlagning, på ostbrickan och på smörgåsen.

Sesamknäcke med flingsalt

Perfekt till ostarna på vårbrickan! Sälta och crunch förhöjer smakupplevelsen, och de nötiga sesamfröna smickrar de utvalda ostarna.

Köpvillkor