arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Lilla ostbrickan

Lilla ostbrickan
På den här ostbrickan har vi samlat några av våra absoluta favoriter. En fin blandning av ostar – från en mild vitmögelost och en god cheddar till en smakrik blåmögelost och en rejält långlagrad svensk Herrgård. Som kronan på verket får du även en härlig fikonmarmelad.

Pris: 195 kronor inkl moms.

Vikt: ca 800g. Dryck ingår ej.

Beställ senast på söndag för leverans under tisdag-onsdag veckan därpå. Sista dag att beställa för leverans före jul är söndag 15 december. Våra provningar är tänkta för fem personer.

I det här paketet har vi samlat några av våra ostfavoriter. En fin blandning av ostar – från en mild vitmögelost och en jättegod cheddar till en smakrik blåmögelost och en rejält långlagrad svensk Herrgård. Som kronan på verket får du även en riktigt god marmelad.

Castello Extra Creamy Brie

Mild vitmögelost med aromatisk smak och en doft som påminner om färska champinjoner. Efterhand som osten mognar mjuknar kärnan samtidigt som smak och doft utvecklas. Osten passar som pålägg i baguetter och i sallader, men är även god att servera på ostbricka eller varm tillsammans med salta kex, sharonfrukt och rostade nötter.

Castello Cheddar Mature

Det här är en härligt sofistikerad ost med viss sötma, trevlig sälta, knastriga kristaller och harmoniska smaker. Passar perfekt till ostbrickan och även i matlagning. Pastarätter, omeletter, på en bit färskt bröd, med en sötsyrlig chutney eller varför inte med lite rostade nötter?

Kvibille Hallands Hav

Den här osten är krämig och rund i konsisten med en tydlig sälta. Lagringen ger den en antydan av smörkola med en djup och god blåmögelsmak. Servera den gärna tillsammans med sötare tillbehör, som fikon eller päronmarmelad, aprikoser, dadlar och fikon eller tillsammans med rostade valnötter.

Gran Reserva Herrgård® 36 månader

Svensk hårdost med mycket kraftfull och utvecklad styrka. Söt smak med antydan till nötighet. God i matlagning, på ostbrickan och utsökt som dessert. Testa den gärna nästa gång du skall göra en sås eller fondue.

Falbygdens marmelad med höstäpple och fikon

Söt marmelad med fikon och äppelbitar som passar särskilt bra till smakrika blåmögelostar och lagrade hårdostar.